Irmelin Lundstad

Jeg hjelper deg til å lytte til og stole på deg selv og energiene rundt deg!

Bli med på kurs slik at du kan stå styrket og kraftfull i deg selv.

Velkommen til kurset

Intuitive teknikker - energetisk selvledelse

Neste kursdato er 09.03.2024

Sted: Klinikk 1, Vognmannsgata 1 3187 Horten

Kl: 10-00-18.00

Pris: Early Bird 09.02.2024 Kr 1489,-
         Pris etter : Kr 1698,-

1 times lunsj midt på dagen. Du får servert lunsj.
Kaffe, te, vann og frukt er tilgjengelig hele dagen. Kurset er for deg som skal lede det selv og andre, for deg som ønsker å ha en stemme, bli lyttet til, ønsker å endre, lære deg selv å kjenne og forstå hvor du kommer fra, for deg som ønsker å være med på endringer i samfunnet i fremtiden. 


Enten du er en mamma, pappa, leder, lærer, veileder, terapeut, coach, brobygger, selger, foredragsholder, skuespiller, politiker, kollega, helsefagarbeider, kursholder, spirituell, søkende, nysgjerrig, inspirert, forfatter, venn, familiemedlem. pårørende eller hva du måtte ønske.  

Hva er energetisk selvledelse?

Vi er koblet sammen med alt og alle i universet. Du har sikkert opplevd å tenke på noe så ringer de deg? Eller du kan merke at en energi er "dårlig" i et rom uten at du kan se på noen at noe er galt?


Du opplever kanskje stadig en synkronitet i livet ditt som du stusser litt over, og som du ikke alltid skjønner. I energetisk  selvledelse er det disse synkronitetene som du vil lære å navigerer etter slik at du snakker og handler inspirert. 


Flere og flere mennesker blir mer oppmerksom på energiene rundt dem. Kanskje du er en av de som syns det blir for slitsomt å gå på et kjøpesenter eller være i store forsamlinger eller i familieselskap? Da kan det være fint å kunne energetisk selvledelse så du vet hvordan du skal være rundt andre mennesker med mer glede og energi. Vi er ikke skapt til å ikke være sammen med andre, men vi blir for eksopnert for energier både via sosiale medier og ellers i samfunnet. Vi er flere mennsker på mindre arealer, dette krever at du vet tydelig hvor din energi er og hva du gjør med den. 


Energiene dine kan du også bruke til å styrke deg og andre mennesker rundt deg, dette lærer vi også på kursene. Vi er ikke bare ansvarlig for oss selv, men for alt rundt oss. 


Du vil lære deg å ikke handle ut av ego, men snakke og handle inspirert. Når du snakker og opptrer inspirert vil universet legge alt til rette for deg til å lykkes.Hvordan kan du bruke energiene?

Ja, for det handler om hvordan du kan bruke energiene og hvordan du kan transformere dem. 


For det første så handler det om at du lærer hvorfor du møter det du gjør. Ingen ting opptrer hos deg tilfeldig eller  fordi du er et offer, det kommer for at du skal se hva du skaper og lære hvordan du kan skape på andre måter. De kommer for at du skal stå sterkere i deg selv og finne mer kraft enn du har hatt før. Når du finner kraft så vil du lære hvordan du skal hjelpe andre mennesker til å bli kraftfulle. 


Så det handler om å transformere det som skjer rundt deg med å bli kjent med og styrke din egen energi. 

Hvorfor er det viktig å lære om energier?


Intuitive teknikker dekker alt du trenger for å leve et bevisst liv. Du lærer betydning av hva som er deg og hva som er andre. Du lærer hvordan universet jobber og hvordan du kan være med å påvirke i verden ved å bruke energier mer enn ord. Du lærer deg hvordan du kan transformere energiene.


Energetisk bevissthet handler aldri om hva som utelukkende er bra for deg, energetisk bevissthet hensyntar alle interesser, også universets og transformasjon energier. Ved å bli energetisk ansvarlig blir du en av de som endrer.


Energetisk selvledelse kan ikke læres på et helg og et kurs, du må leve det. Integrere det. Det er en livsstil. Det skal ikke bare sitte i ordene, det skal sitte i kroppen, handlingene og energien din. Energiene skal endres og bli en del av deg. For hver energi du blir en del av, åpnes det opp for enda en ny energi.


Introkurs Energetisk selvledelse

Du trenger ikke å ta introkurset for å være med på de andre samlingene, men det anbefales at du tar det en gang hvis du ønsker å utvikle deg mer innen energetisk selvledelse. 


Tema denne dagen er utgangspunktet for all energetisk selvledelse. 

  • Hva er energi, og hvordan merker du den?
  • Hvordan føles din energi?
  • Hvordan føles andres energi og hvordan skiller du?
  • Hva er ditt og hva er andres? Er det dine smerter, tanker og følelser du kjenner på?
  • Hvordan unngå å ta inn andre mennesker og energier?
  • Hvordan stå i egen energi?
  • Hvordan kan du endre din energi og dermed skape en annen virkelighet i ditt liv?
  • Energetisk ansvarlighet


Sted: Klinikk 1, Vognmannsgata 1, 3187 Horten. 

Kl:   10.00-18.00 

Pris: 1698,-


1 times lunsjpause midt på dagen. Det vil bli servert en enkel lunsj. Kaffe, te og frukt er tilgjengelig hele dagen. 

Om Irmelin LundstadJeg har alltid sett verden i energier, og studert hvordan jeg kan justere disse energiene. Dette har gjort at jeg har lært å koble meg inn på en verden som ikke alle andre ser og derfor også hjelpe mennesker med å se se livet i et annet perspektiv. Jeg lærer bort hvordan du kan nyttegjøre deg disse energiene og justere de selv, eller du kan la meg justere de for deg.


Jeg er opptatt av energetisk selvledelse og energibevissthet. Dette vil si at vi er alle ansvarlig for vår indre og ytre kommunikasjon. Enten den skjer vi ord, kroppsspråk, tanker, følelser eller energier. Når vi lærer å styre kommunikasjonen på alle måter oppnår vi energibevissthet, og da har du all mulighet til å skape nøyaktig det livet du ønsker. Da manipulerer du ikke andre, og du blir heller ikke manipulert selv.


Intuisjonen er mitt viktigste verktøy!

Har du spørsmål om kurset, kontakt meg på e-post post@irmelinlundstad.no

Du kan også ringe hvis du ønske det på telefon

485 00 078.