Intuitiv veiledning og terapi


Torget 6a, 3.etg 3181 Horten

Behandlingsmetoder:

Gjennom 16 år har jeg tatt utdannelser,  kurs og jobbet med forskjellige behandlingstyper. Jeg ser effekten av å blande disse forskjellige bhandlingsformene intuitivt:


  • Fotsoneterapi 
  • Øreakupunktur
  • Intuitiv veiledning
  • Pust/meditasjon
  • Intuitive teknikker (Verktøy basert på energier f,eks healing)


Du kan velge hvis det er en behandlingsform du foretrekker, men jeg anbefaler å stille med åpent sinn og se hva kombinasjonen gjør. 


Kartleggningstime: Kr 1000,- (60 min)

Påfølgende behandling: Kr 750,- (45 min)


1 enkelt time: Kr 1100,- (60 min) 
(Intuitive teknikker)

Intuitiv veiledning

Du vet alltid hva som er best for deg, men det er ikke alltid så lett å få tak i det. Hvor skal du gå nå? Hvilke valg skal du ta? Hvordan og hvor skal du gå videre fra der du er nå? Det er noen av spørsmålene mange av oss har og trenger hjelp til. 


Jeg kobler meg til deg intuitivt og hjelper deg til å finne ut av dette. ofte opplever jeg at du innerst inne vet, men at du trenger bekreftelse før du tør ta steget eller gjøre endringene. Noen ganger er det begravet litt dypt eller at du ikke tør se hva det er. Her kan jeg hjelper deg å koble deg til intuisjonen og stole på den. 


Du kan velge mellom 1 enkelt time eller et behandlingsløp, samt om du ønsker online eller oppmøte i Horten. 


Kartleggningstime: Kr 1000,- (60 min)

Påfølgende behandling: Kr 750,- (45 min)


1 enkelt time: Kr 1100,- (60 min)For deg som har vært i en konflikt eller blitt mobbet.

Har du blitt mobbet?


Har du vært i en vanskelig arbeidskonflikt?


Har du vært/er i et vanskelig kjærlighetsforhold eller annen relasjon?


Da har jeg laget et eget behandlingsløp for deg. 


LES MER HER

Hva gjør intuitiv terapi for deg? 


Vi er alle utstyrt med en kropp som er fantastisk.

I utgangspunktet kan den reparerer seg selv innen kort tid hvis noe blir galt. Se bare hva som skjer hvis vi kutter oss. Kroppen mobilisereres og setter igang prosesser som lukker og reparerer såret. Slik er det med alt i kroppen. Men hvis det er for mye indre stress, tankekjør og kaos vil kroppen bruke for mye energi på dette og da blir det ikke mye igjen til å reparere den fysiske kroppen. 


Jeg har stort fokus på å behandle stress, følelser/erfaringer og tanker når jeg behandler. I vår del av verden er vi påvirket av mye stress, vi har undertrykt følelser og erfaringer som igjen gir mer stress og tankespinn. Vi er ikke i like god kontakt med intuisjonen som vi er ment å være, det er vanskelig å være seg selv.